Què és el RGPD?
El RGPD és la nova regulació que, a nivell de la Unió Europea, regula la recollida i tractament de dades personals. És aplicable a partir del 25 de maig de 2018.
En certa manera substitueix a l'actual LOPD (Llei Orgànica de Protecció de Dades). Quins drets inclou?
Els principals drets que regula el RGPD (molts dels quals estaven recollits en la LOPD) són:
Dret d'accés: Les teves dades són teves, així que tens dret a saber què dades s'han recollit i què es fa amb ells.
Dret de rectificació: pots completar o corregir qualsevol de les dades personals que tinguem sobre tu.
Dret de supressió: si així ho sol·licites, podràs eliminar les teves dades personals en Barnastudios.com (ull!, necessitem les teves dades per poder ajudar amb un millor servei).
Dret a la limitació en el tractament: si consideres que les teves dades són inexactes o que no s'està usant per a una fi legítima, pot demanar que es deixin d'utilitzar mentre es resol sobre l'assumpte.
Dret a la portabilitat: Pots sol·licitar les teves dades personals en un format que et permeti transferir-los a una altra entitat.
Dret d'oposició: Pots oposar-te al tractament de les teves dades, excepte si hi ha un interès legítim a continuar fent-ho. Tingues en compte que això pot fer impossible seguir prestant-te el servei.
Dret al no tractament personalitzat: Pots triar que les teves dades no siguin utilitzats de manera automàtica per prendre decisions sobre el servei que se't presta; tingues en compte que hi ha limitacions a aquest dret si s'acredita que els teus drets estan fora de perill.
Com usa Barnastudios.com les meves dades?
El nostre “Interès Legítim” és fer-te que el teu negoci creixi.
Recopilem o requerim informació personal de vostè quan:

  • Es posa en contacte amb nosaltres per correu electrònic, per telèfon, per correu ordinari o un altre mitjà;
  • Sol·licita un pressupost, assistència, descàrregues o informació
  • Contracta un servei
  • Crea o gestiona un compte en el nostre blog

El tipus de dades personals que podem sol·licitar resultarà obvi per a vostè al moment en què els aportació, i poden incloure:

  • Nom
  • Email
  • Algun detall que vostè consideri oportú perquè puguem entendre millor què és el que desitja dels nostres serveis

És a dir, únicament recollim les dades que tu mateix ens proporciones en registrar-te en Barnastudios.com, amb dues finalitats:

  • Fer que la teva empresa tingui més visibilitat en internet. Només la informació que la teva decideixis
  • Millorar la teva versatilitat, oferint-te informació del teu interès que et pot ajudar a fer el teu perfil més desitjable per als clients.

Tu sempre conserves el control sobre els usos que podem fer de les teves dades (més informació, en la secció ‘Com puc exercir els meus drets sobre les meves dades?')

Perquè entenguis el nivell de les dades que recollim sobre tu, l'antiga LOPD defineix les dades especialment protegides com aquells que revelin la ideologia, afiliació sindical, religió i creences. També són així considerats els que fan referència a l'origen racial, la salut i la vida sexual. Cap dada dels quals ens proporciones en Barnastudios.com pertany a aquesta categoria.
En Barnastudios.com necessitem totes les dades que et sol·licitem en el Registre o en usar els formularis de contacte (els marcats com a obligatoris com el teu nom i l'email) per poder prestar-te el servei; lamentablement no podem fer-ho amb dades parcials o incomplets.
Es venen o transmeten les meves dades a tercers?
MAI. Les teves dades no es venen a tercers.
A les pàgines de Barnastudios.com pots trobar codi de tercers (com Google per a temes d'Analítica Web, Facebook i Twitter per a seguiment d'efectivitat de campanyes publicitàries, etc.). Aquest codi només recull informació anònima i agrupada per a finalitats estadístiques, MAI dades personals.
Els useu per enviar-me publicitat?
MAI. A no ser, per descomptat, que tu ens ho demanis expressament. Sempre tens el dret a triar què tipus de comunicacions vols rebre.
Com puc exercir els meus drets sobre les meves dades?

  • Per assegurar-nos que només tu pots exercir els drets sobre les teves dades, en cas que ens hagis enviat a l'email usant els formularis de contacte de la nostra web, solament basten tres passos:
  • Ens envies un email explicant-nos que dades desitges eliminar o modificar.
  • Et responem a aquest email perquè ens confirmis que, en efecte, ets el teu qui ens ho ha enviat
  • Fem el que ens has demanat en el punt 1, és a dir, en el primer email.

I ja està. Gens de demores o burocràcia
Per què demanem l'email de confirmació? Perquè hi ha sistemes que permeten suplantar la identitat dels emails enviats. Però mai els rebuts

  • En cas que hagis usat el BLOG de la nostra web per registrar-te o posar algun comentari, només serà necessari que usis el teu nom d'usuari i contrasenya (que només tu coneixes) perquè decideixis què fer amb les teves dades. Tens TOTAL control sobre ells.

Allí podràs trobar totes les opcions que t'oferim per controlar a quines dades poden tenir accés les Empreses, el tipus d'emails i notificacions que vols rebre, etc.

COOKIES
Si deixes un comentari en el nostre lloc pots triar guardar el teu nom, adreça de correu electrònic i web en cookies. Això és per a la teva comoditat, perquè no hagis de tornar a emplenar les teves dades quan deixis un altre comentari. Aquestes cookies tindran una durada d'un any.
Si tens un compte i et connectes a aquest lloc, instal·larem una cookie temporal per determinar si el teu navegador accepta cookies. Aquesta cookie no conté dades personals i s'elimina en tancar el navegador.
Quan inicies sessió, també instal·larem diverses cookies per guardar la teva informació d'inici de sessió i les teves opcions de visualització de pantalla. Les cookies d'inici de sessió duren dos dies, i les cookies d'opcions de pantalla duren un any. Si selecciones "Recordar-me", el teu inici de sessió perdurarà durant dues setmanes. Si salis del teu compte, les cookies d'inici de sessió s'eliminaran..
Si edites o publiques un article es guardarà una cookie addicional en el teu navegador. Aquesta cookie no inclou dades personals i simplement indica l'ANEU de l'article que acabes d'editar. Caduca després d'1 dia.

Cookies utilitzades en aquest lloc web
Seguint les directrius de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades procedim a detallar l'ús de cookies que fa aquesta web amb la finalitat d'informar-li amb la màxima exactitud possible.

Nom
Descripció
Proveïdor
barnastudios
Cookies imprescindibles: S'usen per saber si ja vas acceptar les nostres polítiques i accedir a àrees segures del lloc
Barnastudios.com
_ga, _gid, _gat
Usades per Google analytics per elaborar estadístiques sobre el tràfic i volum de visites
Google analytics

Desactivació o eliminació de cookies
A qualsevol moment podrà exercir el seu dret de desactivació o eliminació de cookies d'aquest lloc web. Aquestes accions es realitzen de forma diferent en funció del navegador que estigui usant
Quant temps conservem les teves dades
Si deixes un comentari, el comentari i les seves metadades es conserven indefinidament. Això és perquè puguem reconèixer i aprovar comentaris successius automàticament en lloc de mantenir-los en una cua de moderació.
Dels usuaris que es registren en nostra BLOG (si n'hi ha), també emmagatzemem la informació personal que proporcionen en el seu perfil d'usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o eliminar la seva informació personal a qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d'usuari). Els administradors de la web també poden veure i editar aquesta informació.
Quins drets tens sobre les teves dades del BLOG
Si tens un compte o has deixat comentaris en aquesta web, pots sol·licitar rebre un arxiu d'exportació de les dades personals que tenim sobre tu, incloent qualsevol dada que ens hagis proporcionat. També pots sol·licitar que eliminem qualsevol dada personal que tinguem sobre tu. Això no inclou cap dada que estiguem obligats a conservar amb finalitats administratives, legals o de seguretat.

Com protegim les teves dades
A la nostra web usem xifrat de gran complexitat per protegir les teves dades. També SSL. Usem servidors segurs encriptats. També la identificació de dos factors

4RC Nexum Grup S.L., Reverendo Antonio Solanas nº 78 08830 Sant Boi CIF B-67228023

Per descomptat estem disponibles per a qualsevol consulta en info@barnastudios.com o en el nostre telèfon (+34) 691 52 33 88

🍪 Cookies & política de privacitat

Utilitzem cookies per aportar una millor experiència a l'usuari en el nostre lloc web. Si segueixes navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació